webdesign - woman holding iphone

Ons webdesign Heers is:

Op maat

Een website die volledig uitgerust is naargelang de wensen van de onderneming. De juiste huisstijl, structuur en trefwoorden om je leads te verhogen. Dit en nog veel meer is mogelijk bij Indevise.

Snel en veilig

Een veilige website is altijd handig wanneer je met gevoelige gegevens van klanten werkt. Onze hosting zorgt naast een SSL-certificaat ook dat deze sneller is dan die van de concurrentie.

Zelf aan te passen

Met de editor tool van onze websites verander je tekst, afbeeldingen en linken of voeg je producten en diensten toe in enkele klikken. Perfect voor de drukke ondernemer die het hef zelf in handen wilt nemen.

Volledig responsief

Door de schermgrootte zien websites er op elk apparaat verschillend uit. Een responsive webdesign is noodzakelijk om dezelfde beleving aan bezoekers te kunnen geven. Onze websites zijn 100% responsief.

Wij maken websites met:

Webflow logo - webdesignShopify logo - webdesignMailchimp logo - webdesignStripe logo - webdesignfacebook logo - webdesignLinkedin logo - webdesignGoogle Analytics  logo - webdesignGoogle maps logo - webdesignGoogle tag manager  logo - webdesignAdobe logo - webdesignLivechat logo - webdesignWebflow logo - webdesignShopify logo - webdesignMailchimp logo - webdesignStripe logo - webdesignfacebook logo - webdesignLinkedin logo - webdesignGoogle Analytics  logo - webdesignGoogle maps logo - webdesignGoogle tag manager  logo - webdesignAdobe logo - webdesignLivechat logo - webdesign

Soorten webdesign en prijzen in Heers:

one page - miniwebsite

One-pager

One-pagers zijn geschikt voor start-ups en evenementen. Ze geven kort en bondig informatie op een uniek manier weer. Perfect om de aandacht van potentiële klanten te trekken.

●   Vanaf 600 euro

Arrow
webdesign - website

Website

Een volwaardige website moet uniek en eigen aan het bedrijf zijn. Samen met de klant ontwerpen we een website op maat vanuit een excentrieke invalshoek, die voor jaren kan dienen.

●   Vanaf 1000 euro

Arrow
webshop - shopify logo

Webshop

Webshops moeten makkelijk te navigeren zijn. Zo zijn klanten enkele klikken verwijderd van hun aankoop te voltooien. Bij Indevise ontwerpen we je webshop in de huisstijl van het bedrijf.

●   Vanaf 1500 euro

Prijzen zijn afhankelijk van:

Heb je zelf al teksten of moet hier een copywriter voor worden gebruikt?
Hoeveel pagina's, diensten en/of producten heb je nodig?
Wil je een website volledig op maat? Is er budget voor animaties?

SEO - hoog scoren in Google - woman holding iphone up

Website laten maken in Heers - Hoog scoren in Google

Webdesign Heers  - Verschil met concurrentie

webdesign - man holding iphone up

Indevise is sinds 2019 in de weer met het maken van websites voor een reeks van tevreden klanten. We gaan voor een totaalaanpak en proberen het de klant zo makkelijk mogelijk te maken door bijna alles binnenhuis te voorzien.

CONTACT OPNEMEN
Arrow

Naast webdesign Heers gaat Indevise ook uitdagingen aan in: