Wat is een CMS (Content Management Systeem)?

Een website die makkelijk te onderhouden is, een must voor de meeste bedrijven en web designers. Een Content Management Systeem biedt de mogelijkheid website items toe te voegen in een lijsten systeem. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk en snel een nieuwe dienst, product, prijzencategorie, teamlid of blogpost toevoegen zonder hiervoor kennis te hebben van webdesign. Zo heb je als bedrijf zelf de volledige controle over de inhoud van de website.

Wat is er allemaal mogelijk met een CMS website bij Indevise? 

De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Elk item dat in een lijst kan voorkomen is toe te voegen in enkele klikken zonder in het design van de website te sleutelen. Dit is mogelijk op elk apparaat met een internetverbinding omdat onze CMS website diensten cloud based zijn.

CMS website en volledige onafhankelijkheid

Daarnaast is het Content Management Systeem dat wij onze klanten leveren nooit te oud voor toevoegingen of veranderingen. Dit is niet het geval bij een groot deel van onze concurrenten waar vaak updates nodig zijn voor een vlotte werking. Dit maakt het ook dat onze klanten volledig onafhankelijk van onze diensten zijn wanneer ze hiervoor kiezen. Voor bepaalde bedrijven is een CMS website dan ook zeer handig.

Een makkelijk Content Management Systeem

We zeggen dan ook steevast en met trots dat onze Content Management Systemen de makkelijkst hanteerbare systemen op de markt zijn. Met 1 video en 5min van je tijd kan je alleen aan de slag. Geen uren les tegen extreem hoge prijzen. We see you other companies!

In dit CMS zijn ook handige tools voor SEO. Je kan dus makkelijk je website pagina’s optimaliseren zodat je gevonden wordt op Google.

Een overzicht:

webdesign - man holding iphone up

Wat kost een CMS website?

Dit hangt natuurlijk af van de spreidwijdte van het CMS. Maar in de meeste gevallen kan een Content Management Systeem website al makkelijk 2500 euro en meer kosten. Wanneer de website dan ook nog eens volledig op maat wordt gemaakt tik je al snel de 5000 euro aan. Voor veel bedrijven is dit een grote investering en dan ook één van de bepalende factoren om voor een statische website te kiezen.

Bij Indevise zijn we transparant en maken we er geen taboe van dat een CMS voor de meeste design bureaus een terugkerend proces is dat uiteindelijk minder tijd en geld kost. Wij willen Content Management Systemen dan ook toegankelijk maken voor elke grootte van bedrijf. Voor enkele honderden euro’s extra kan je bij Indevise je statische website omvormen tot een geoliede machine op maat.

webdesign - woman holding iphone

Een CMS website bij Indevise

Bij Indevise kan je terecht voor een CMS website volledig naar de wensen van de onderneming. We bespreken samen de opportuniteiten en mogelijkheden die bij je bedrijf passen om deze op maat te ontwerpen.

Indevise is sinds 2019 in de weer met het maken van CMS websites voor een reeks van tevreden klanten. We gaan graag samen met jouw aan de slag om weer een unieke website de wereld in te sturen!

RECENTE PROJECTEN
Arrow
Terug naar alle diensten gaan
DIENSTEN
Arrow
Bijkomende info nodig?
CONTACT OPNEMEN
Arrow