Over ons

Over ons

Indevise is een webdesign bureau uit België dat sinds 2019 klanten helpt met de digitale visualisatie van hun bedrijf. We helpen graag start-ups, kleine en middelgrote onderneming met hun webdesign branding of logo’s. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg. We are here to stay!

Waarom voor Indevise kiezen?

Bij Indevise gaan we voor een totaalaanpak. Wanneer we gaan samenwerken willen we weten wie jullie zijn, waarvoor jullie staan, maar nog meer dan dat wie jullie klanten zijn. We inspecteren de markt, kijken naar de concurrenten en bedenken een manier om jullie te doen opvallen.

We hebben net zoals onze klanten kwaliteiten nodig die ons doen opvallen op de markt. We zien onszelf als echte teamspelers en doorzetters. Natuurlijk is niemand perfect maar dat houdt ons niet tegen om naar perfectie te streven. Ons aanpassingsvermogen is een eigenschap waar we zeer trots op zijn. Voor bijna elk probleem bestaat een oplossing, dit is de manier waarop wij naar de wereld kijken. Wij gaan graag samen met jullie opzoek naar een digitale oplossing op maat.

Maar naast deze kwaliteiten die elk bedrijf probeert te verkopen bieden wij ook nog een paar andere pluspunten aan. Bij ons is het mogelijk om te kiezen voor het al dan niet te betalen met BTW wat meteen voor een zichtbaar voordeel zorgt. Daarnaast wordt er bij ons in fases betaald bij het tekenen van de offerte en bij het afleveren van het resultaat.

Inzichten

We proberen constant geconnecteerd te blijven met digitale ontwikkelingen en delen dan ook graag onze inzichten met jullie.

MEER INZICHTEN
Arrow