Onze websites zijn:

Zelf aan te passen

Met de editor tool en CMS van onze websites verander je tekst, afbeeldingen en linken of voeg je producten en diensten toe inenkele klikken. Perfect voor de drukke ondernemer die het hef zelf in handen wilt nemen.

Volledig responsief

Door de schermgrootte zien websites er op elk apparaat verschillend uit. Een responsief design is noodzakelijk om dezelfde beleving aan bezoekers te kunnen geven. Onze websites zijn 100% responsief.

Op maat

Een website die volledig uitgerust is naargelang de wensen van de onderneming. De juiste huisstijl, structuur en trefwoorden om je leads te verhogen. Dit en nog veel meer is mogelijk bij Indevise.

Snel en veilig

Een veilige website is altijd handig wanneer je met gevoelige gegevens van klanten werkt. Onze hosting zorgt naast een veilig website ook dat deze sneller is dan die van de concurrentie.

Waarom een website laten maken?

Wanneer je niet online aanwezig bent besta je zo goed als niet. Een website is dan ook het visitekaartje van je bedrijf. Wanneer een website professioneel ontworpen is kan deze voor nieuwe klanten zorgen. Er zijn nog enkele andere belangrijke redenen:

webdesign - woman holding laptop

Soorten websites:

one page - miniwebsite

One-pager

One-pagers zijn geschikt voor start-ups en evenementen. Ze geven kort en bondig informatie op een uniek manier weer. Perfect om de aandacht van potentiële klanten te trekken.

Arrow
webdesign - website

Website

Een volwaardige website moet uniek en eigen aan het bedrijf zijn. Samen met de klant ontwerpen we een website op maat vanuit een excentrieke invalshoek, die voor jaren kan dienen.

Arrow
webshop - shopify logo

Webshop

Webshops moeten makkelijk te navigeren zijn. Zo zijn klanten enkele klikken verwijderd van hun aankoop te voltooien. Bij Indevise ontwerpen we je webshop in de huisstijl van het bedrijf.

webdesign - google analytics - hoog scoren in Google

Een website geoptimaliseerd voor de zoekmachine

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization. Dit zorgt ervoor dat je beter vindbaar bent in de gratis zoekresultaten. Het is een proces waarin de positionering van de links die naar je website leiden, wordt verbeterd. Bij Indevise zorgen we ervoor dat je website geoptimaliseerd is voor de zoekmachine.

Wij werken met:

Webflow logo - webdesignShopify logo - webdesignMailchimp logo - webdesignStripe logo - webdesignfacebook logo - webdesignLinkedin logo - webdesignGoogle Analytics  logo - webdesignGoogle maps logo - webdesignGoogle tag manager  logo - webdesignAdobe logo - webdesignLivechat logo - webdesignWebflow logo - webdesignShopify logo - webdesignMailchimp logo - webdesignStripe logo - webdesignfacebook logo - webdesignLinkedin logo - webdesignGoogle Analytics  logo - webdesignGoogle maps logo - webdesignGoogle tag manager  logo - webdesignAdobe logo - webdesignLivechat logo - webdesign

Wanneer de website online gaat:

Testperiode

Wanneer we denken dat de website klaar is om online te gaan begint de testperiode. Dit is een periode van 20 dagen waarin de website uitgebreid getest wordt. Hier worden alle kleine fouten en bugs weggehaald.

Arrow
google indexing - weddesign

Indexering

Google kan deze tijd gebruiken om de nieuwe pagina’s te indexeren zodat je gevonden kan worden in de zoekmachine. Dit gebeurt doorgaans binnen de 2 weken. Ook hier worden fouten weggehaald.

Arrow

Klaar

Onze taak is volbracht. Klanten zijn niet verplicht tot een onderhoudscontract. We zijn wel altijd bereikbaar voor vragen, problemen en aanpassingen. Ook een subdomein blijft bestaan voor aanpassingen te tonen.

Hosting en domeinregistratie voor je website

Ook het vinden en kopen van een domeinnaam nemen we op ons bij Indevise. Deze domeinnaam met mogelijke mailbox wordt verbonden aan de website vooraleer deze gepubliceerd wordt.

Voor de hosting van de website maken we gebruik van de diensten van Webflow. Deze bieden stabiele en zeer snelle verbindingen. Je kan kiezen tussen verschillende hosting plans die passen bij verschillende types van bedrijven. Voor extra gemak kies je om dit maandelijks of jaarlijks te betalen.

Waarom bij Indevise je website laten maken?

Samen met de klant vormen we een team en gaan we voor langdurige oplossingen op maat. Bij Indevise maken we dan ook websites waarvan onze klanten net zo tevreden zijn als ons. Tevreden omdat:

webdesign - woman holding iphone

Indevise is sinds 2019 in de weer met het maken van websites voor een reeks van tevreden klanten. We gaan graag samen met jouw aan de slag om weer een exceptionele website de wereld in te sturen!

RECENTE PROJECTEN
Arrow