Wat is een one page miniwebsite?

Net zoals de titel aangeeft is een one page website een miniwebsite die bestaat uit 1 webpagina. Deze kan voorkomen met of zonder navigatie die je naar de juiste sectie van de webpagina brengt. Op een one page website is de contact sectie meestal het belangrijkste deel van de website waar je meteen om een call to action vraagt.

Voor wie is een one page website?

Een one page website kan dienen als een actiepagina of miniwebsite. Dit komt vaak voor bij kleine ondernemingen, start-ups en evenementen. Wanneer je als bedrijf geen voordeel haalt uit een uitgebreide website (wat in deze digitale wereld trouwens niet vaak het geval is) kan je met een one page website op een uniek manier toch de aandacht van bezoekers trekken.

Er wordt vaak voor een one page miniwebsite gekozen om budget- of tijdsredenen. Toch moet je de kracht hiervan niet onderschatten. Een kleine gerichte website is veel beter dan helemaal geen website hebben waardoor je bedrijf niet professioneel oogt.

man working on laptop - webdesign

Onze one page miniwebsites zijn:

Op maat

Bij Indevise werken we nauw samen met de klant om een one page miniwebsite op maat te leveren. Eentje die de aandacht van bezoekers kan vasthouden door een uniek webdesign.

Zelf aan te passen

Ook bij onze one page miniwebsites is een editor tool meegeleverd waardoor je website zelf makkelijk aan te passen is en je niet afhankelijk van de webdesigner bent.

Volledig responsief

Net zoals alle onze websites zijn ook onze one page websites volledig responsief. Dit wilt zeggen dat ze mooi weergeven op elk apparaat en schermgrootte.

Betaalbaar

One page websites horen betaalbaar te zijn. Zo kunnen ook kleine onderneming professioneel digitaal aanwezig zijn. Bij Indevise beginnen we al vanaf 600 euro aan een miniwebsite.

webdesign - google analytics - hoog scoren in Google

Een one page miniwebsite geoptimaliseerd voor de zoekmachine

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization. Dit zorgt ervoor dat je beter vindbaar bent in de gratis zoekresultaten. Bij Indevise zorgen we ervoor dat je one page miniwebsite geoptimaliseerd is voor de zoekmachine.

Waarom bij Indevise je website laten maken?

Samen met de klant vormen we een team en gaan we voor langdurige oplossingen op maat. Bij Indevise maken we dan ook websites waarvan onze klanten net zo tevreden zijn als ons. Tevreden omdat:

webdesign - man holding iphone up

Indevise is sinds 2019 in de weer met het maken van one page miniwebsites voor een reeks van tevreden klanten. We gaan graag samen met jouw aan de slag om weer een uniek webdesign de wereld in te sturen!

MAIL STUREN
Arrow