Wat is de website editor tool van Webflow?

Wij bouwen nagenoeg al ons websites met Webflow. Naast de voordelen die wij hieruit halen zijn er ook veel voordelen voor onze klanten. Alle websites die wij afleveren hebben een editor tool ook al heb je geen CMS website laten bouwen. Dit betekent dat alle bestaande content kan worden aangepast rechtstreeks op de webpagina zonder inmenging van de webdesigner. Deze editor tool is net zoals het CMS te beheersen in enkele minuten. Je hoeft dan ook geen slordige back end content management systeem te hanteren zoals bij WordPress. Eens dat je de gewenste aanpassingen hebt gemaakt klik je gewoon op de publish knop en je bent klaar.

Waarom is deze website editor tool zo handig?

Met deze website editor tool heb je altijd een vorm van een dynamische website. Je kan teksten optimaliseren voor de zoekmachine, afbeeldingen updaten, prijzen veranderen, teamleden wijzigen en diensten aanpassen.

Naast de content op de webpagina kan je ook de handige SEO tools gebruiken om beter gevonden te worden in Google. Geen plugins, gewoon rechtstreeks op de pagina en in enkele klikken.

En dat is nog niet alles. Je kan via meerdere accounts ook samenwerken met collega's aan de website content. Zo kan je zien wie en wanneer welke aanpassingen heeft gemaakt vooraleer je de website publiceert.

man working on laptop - webdesign

Website editor tool standaard bij elke website van Indevise

Omdat bij elke website die wij afleveren een editor tool is inbegrepen hebben bedrijven ons niet nodig voor aanpassingen van bestaande content en moeten ze ook geen verbintenis met ons aangaan. Dit is een zeer groot voordeel i.v.m. de meeste concurrenten. Volledige controle ligt bij de bedrijven.

Ook hier komt onze visie langdurig ondernemen in terug. Door zoveel mogelijk tussenstations obsolete te maken is er meer rechtstreekse controle en minder potentieel voor kleine fouten.

Indevise is sinds 2019 in de weer met het maken van dynamische websites voor een reeks van tevreden klanten. We gaan graag samen met jouw aan de slag om weer een unieke website de wereld in te sturen!

MAIL STUREN
Arrow
Terug naar alle diensten gaan
DIENSTEN
Arrow
Bijkomende info nodig?
CONTACT OPNEMEN
Arrow