webdesign - woman holding iphone

Onze websites zijn:

Op maat

Een website die volledig uitgerust is naargelang de wensen van de onderneming. De juiste huisstijl, structuur en trefwoorden om je leads te verhogen. Dit en nog veel meer is mogelijk bij Indevise.

Snel en veilig

Een veilige website is altijd handig wanneer je met gevoelige gegevens van klanten werkt. Onze hosting zorgt naast een SSL-certificaat ook dat deze sneller is dan die van de concurrentie.

Zelf aan te passen

Met de editor tool van onze websites verander je tekst, afbeeldingen en linken of voeg je producten en diensten toe in enkele klikken. Perfect voor de drukke ondernemer die het hef zelf in handen wilt nemen.

Volledig responsief

Door de schermgrootte zien websites er op elk apparaat verschillend uit. Een responsief design is noodzakelijk om dezelfde beleving aan bezoekers te kunnen geven. Onze websites zijn 100% responsief.

Wij werken met:

Webflow logo - webdesignShopify logo - webdesignMailchimp logo - webdesignStripe logo - webdesignfacebook logo - webdesignLinkedin logo - webdesignGoogle Analytics  logo - webdesignGoogle maps logo - webdesignGoogle tag manager  logo - webdesignAdobe logo - webdesignLivechat logo - webdesignWebflow logo - webdesignShopify logo - webdesignMailchimp logo - webdesignStripe logo - webdesignfacebook logo - webdesignLinkedin logo - webdesignGoogle Analytics  logo - webdesignGoogle maps logo - webdesignGoogle tag manager  logo - webdesignAdobe logo - webdesignLivechat logo - webdesign
SEO - hoog scoren in Google - woman holding iphone up

Boekhouders website laten maken - Hoog scoren in Google

Boekhouder webdesign - Verschil met concurrentie

webdesign - man holding iphone up

Wanneer de website online gaat:

Testperiode

Wanneer we denken dat de website klaar is om online te gaan begint de testperiode. Dit is een periode van 20 dagen waarin de website uitgebreid getest wordt. Hier worden alle kleine fouten en bugs weggehaald.

Arrow
google indexing - weddesign

Indexering

Google kan deze tijd gebruiken om de nieuwe pagina’s te indexeren zodat je gevonden kan worden in de zoekmachine. Dit gebeurt doorgaans binnen de 2 weken. Ook hier worden fouten weggehaald.

Arrow

Klaar

Onze taak is volbracht. Klanten zijn niet verplicht tot een onderhoudscontract. We zijn wel altijd bereikbaar voor vragen, problemen en aanpassingen. Ook een subdomein blijft bestaan voor aanpassingen te tonen.

Indevise is sinds 2019 in de weer met het maken van websites voor een reeks van tevreden klanten. We gaan voor een totaalaanpak en proberen het de klant zo makkelijk mogelijk te maken door bijna alles binnenhuis te voorzien.

CONTACT OPNEMEN
Arrow

Indevise maakt ook websites voor: