We hebben in het begin van het jaar besloten onze huisstijl en logo lichtjes aan te passen. We zijn van allemaal hoofdletters overgestapt naar enkel kleine letters. In plaats van 2 gebruiksvormen te hanteren zijn we overgestapt naar 3. Het volledige logo waar het plaats genoeg heeft om op te vallen, een webapplicatie voor kleine handtekeningen te kunnen achterlaten en een laatste vorm met enkel typografie.

Sixpack flesjes Stella Artois XL

De Indevise hoek staat naast het strakke design effect voor de container van alle content. Alles wat wij binnenhuis aanbieden. Zoals de afkomst van onze naam ook aanduid, internet design visuals. Dit concept is ook terug te vinden op onze website en in de toekomst ook op alle sociale media.

Arrow

Omdat deze ook hoek snel de aandacht weg kan trekken van de naam willen we de mensen toch zo snel mogelijk leiden naar de eerste letter van het logo door deze in onze blauwe huisstijl kleur neer te zetten. Verder hebben we nog een 2de accent kleur toegevoegd zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt aan de cursor.

Indevise logo